Oslo
bytt_avdeling
customer_center
basket
0
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på singel og pukk
singel sand og pukk

Singel, sand og pukk

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere singel og pukk sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker. Her er det en del lokale variasjoner for hva som benyttes, men det meste ligger mellom 0-8 mm sortering. Når det gjelder singel er de mest normale størrelsene 8-16 mm og 8-11 mm. Flere singel og pukk produkter blir mye levert i storsekker.

Vi forhandler produkter som hvit hagesingel, dansk strandsingel, subbus, singel og pukk til de fleste fylker i landet. Vi leverer de fleste produkter i storsekk, men noen steder er det også mulig å få levert i bulk.

Av
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på singel og pukk
Pris: 1550,00 kr. /tonn
En flott, hvit/grå-mix hagesingel fra Gudvangen i Sogn og Fjordane. Fraksjon 8/11 mm. Denne singelen vil nok for de fleste fremstå som hvit når den settes inn i et miljø. De hvite steinen er tilnærmet kritt hvite, men er ispedd enkelte stein som er grå i fargen. Se bilder og bedøm selv.

Hvit/grå-mix hagesingel kan benyttes både på gangstier, større åpne gårdsplasser, innkjørsler, biloppstillingsplass, blomsterbed, som dekorstein og mye mer. Singelen er knust, hvilket også gjør den godt egnet for områder med bilkjøring. For utlegging på noenlunde jevnt underlag regnes ca. 6-7 cm tykkelse. 1 storsekk/tonn rekker da til ca. 10-12 m². Hvit/grå-mix hagesingel selges i storsekker à ca. 1 tonn. Singelen blir levert med kranbil eller kan hentes fra lager.

NB! Vi har tidligere hatt en Hvit hagesingel fra Hellvik i Rogaland. Denne er nå utgått og erstattet av Hvit/grå-mix. Ser man gjennom bildene, viser det siste bilde den gamle og den nye typen avbildet på siden av hverandre.
Les mer
Pris: 895,00 kr. /tonn
Knust natursingel fra sandtak. Fint fargespill. Singel bestående av ca. 50% ren natursingel blandet med ca. 50% knust singel. Denne blandingen gjør at massene setter seg langt bedre, og er bedre egnet til gårdsrom for kjøring, sykling o.l enn ren natursingel. Leveres i storsekker à 1000 kg.
Les mer
Pris: 895,00 kr. /tonn
Natursingel fra sandtak. Fint fargespill. Egner seg som pyntesingel/singel til gangstier, blomsterbed og lign. Flott singel med mange bruksområder. Sorteringen er 8/16mm, hvilket betyr at de forskjellige steinen stort sett varierer i størrelse fra 8-16mm. For en fastere masse til bruk i oppkjørsler og gårdsrom, anbefales "Knust natursingel 8/16 i storsekk"
Les mer
Pris: 895,00 kr. /tonn
Natursingel fra sandtak. Flott fargespill. Egner seg svært bra som pyntesingel i parkanlegg, skråninger, blomsterbed og ellers til bruk i hager og offentlige anlegg. Flott singel med mange bruksområder. For en fastere masse til bruk i oppkjørsler og gårdsrom, anbefales "Knust natursingel 8/16 i storsekk".
Les mer
Pris: 2290,00 kr. /stk
Eksklusiv Dansk sjøsingel i sortering 8/16mm med fargen "Svart/Hvit-mix" (blanding av relativt svarte og relativt hvite stein). Dette er noe for deg som ønsker et vakkert og spesielt preg. Singele egner seg svært godt eksempelvis som prydsingel i bed, langs en husvegg, i en blomsterpotte med mer. Størrelsen gjør den også godt egnet til gangstier og andre områder hvor det foregår gangtrafikk. Er i utgangspunktet ikke å anbefale for områder hvor skal kjøres bil. Dette fordi singelen består av steiner med relativt rund utforming, og som derfor ikke "setter" seg (pakker seg). For kjøreområder er det å foretrekke et fastere underlag, og det anbefales derfor å bruke en form for knust singel.

For utlegging på noenlunde jevnt underlag er et ok utgangspunkt ca. 6 cm tykkelse. Selges i storsekker à 800 kg. "Tommelfingerreglene" sier da at en storsekk (800kg) dekker ca. 12 m². Et godt tips er å legge ut en fiberduk før man legger ut singelen (se tilhørende produkter). Da lager man et fysisk skille til underlaget og hindrer ugress og lignende i å komme voksende opp gjennom singelen. Singelen består av stein i hovedsak størrelse 8-16mm, noe avvik kan forekomme. Steinen er i utgangspunktet "rundslipte" fra naturens side, men merk at det i forbindelse med lassing/lossing/pakking er noen stein som deler seg og i så måte får litt skarpere kanter. Betyr imidlertid lite/ingenting for helthetsinntrykket.
Les mer
Pris: 2290,00 kr. /stk
Eksklusiv Dansk sjøsingel i sortering 8/16mm med fargen "gulmix". Singelen har et nydelig fargespill. Dette er noe for deg som ønsker et vakkert og spesielt preg. Singelen egner seg svært godt eksempelvis som prydsingel i bed, langs en husvegg, i en blomsterpotte med mer. Størrelsen gjør den også godt egnet til gangstier og andre områder hvor det foregår gangtrafikk. Er i utgangspunktet ikke å anbefale for områder hvor skal kjøres bil. Dette fordi singelen består av steiner med relativt rund utforming, og som derfor ikke "setter seg" (pakker seg). For kjøreområder er det å foretrekke et fastere underlag, og det anbefales da å bruke en form for knust singel.

For utlegging på noenlunde jevnt underlag er et ok utgangspunkt ca. 6 cm tykkelse. Selges i storsekker à 800 kg. "Tommelfingerreglene" sier da at en storsekk (800kg) dekker ca. 12 m². Et godt tips er å legge ut en fiberduk før man legger ut singelen (se tilhørende produkter). Da lager man et fysisk skille til underlaget og hindrer ugress og lignende i å komme voksende opp gjennom singelen. Singelen består av stein i hovedsak størrelse 8-16mm, noe avvik kan forekomme. Steinen er i utgangspunktet "rundslipte" fra naturens side, men merk at det i forbindelse med lassing/lossing/pakking er noen stein som deler seg og i så måte får litt skarpere kanter. Betyr imidlertid lite/ingenting for helthetsinntrykket singelen gir.
Les mer
betongheller

Betongheller

Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x30, 40x40 og 50x50. 35x35, 40x20, og 50x25 er også brukt. Vanligste tykkelse er 5cm. Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer. For områder det skal kjøres bil på anbefales kjøresterke heller 30x30x7 cm.

Les mer
belegningsstein

Belegningsstein

Betongbelegningsstein kommer i flere varianter, størrelser og farger. Den mest kjente er nok Herregård i fargen gråmix. Andre typer er Parkstein, Borgstein, Relieff, Akershusstein, Kongsgård, Nordic, Garden, Labyrint, Multimix og Basis.

Les mer
brostein

Brostein

Granitt brostein finnes i forskjellige varianter. I hovedsak deler man det i smågatestein (ca. 10x10x10 cm) og storgatestein (ca. 14x20x14 cm). Begge disse er ofte også tilgjengelige i halv høyde, som regel omtalt som halv brostein (ca. 10x10x5 cm) og halv storgatestein (ca. 14x20x7 cm).

Les mer
betongheller

Forskalingsblokk

Mest brukt av betongblokker er det vi kaller for forskalingsblokk. Forskalingsblokker er et praktisk og svært anvennelig alternativ til tradisjonell forskaling og kan brukes til små og store forskalingsprosjekter. Blokkene tørrstables og etterfylles med betong -enkelt og lettvint.

Les mer
elvestein

Natur/Elvestein

Naturstein er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Natursteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Ofte også omtalt som elvestein. Steinen kommer i forskjellige sorteringer (størrelser).

Les mer
kantstein

Kantstein

Kantstein benyttes til å skille/avgrense plener, blomsterbed, veier, gangstier, fortau, parkeringsområder med mer. Man har i hovedsak to typer kantstein, granitt kantstein og betong kantstein. Granitt kantstein leveres oftes i 8x20, men finnes i mange varianter

Les mer
støttemur

Støttemur

Det finnes et utall varianter av mur. I hovedsak skiller vi mellom betongmur og natursteinsmur. Av betong murer er aktuelle typer, Asak Ministøttemur, Asak Mini Exclusive, Herregårdmur, Kubbemur, Gardstein, Rådhus, Labyrint, Mur Rustic og Mur Classic.

Les mer
singelogpukk

Sand/Pukk/Grus

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker.

Les mer
ferdigplen

Ferdigplen

Ferdigplen er plen som vi leverer til deg ferdig grodd og behandlet. Ferdigplenprodusenten har på forhånd gjort den tunge jobben for deg med å tromle, gjødsle og vanne. Gresset er produsert på store arealer med gode vekstforhold.

Les mer
marktegl

Marktegl

Marktegl blir fremstilt av leire og brennes ved meget høy tempratur. Dette gir lang holdbarhet, slitestyrke og forstsikkerhet. Ved å blande inn forskjellige stoffer i leiren og brenne den, får man forskjellige farger og fargespill i belegget.

Les mer
granitt

Granitt

Granitt er en massiv bergart. Innenfor steinprodukter er granitt mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller og murblokk. Felles for disse produktene i granitt er at de er svært standhaftige og har en enorm slitestyrke.

Les mer
drenering

Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser.

Les mer