Singel, sand og pukk

Handle direkte i vår nettbutikk raskt enkelt og billig. Vi fører mange ulike singel, grus, sand og pukk typer.
Singel og pukk
Singel og pukk er knust materiale som normalt varierer mellom størrelse 4 til 64 millimeter. Singeltyper er normalt 4/11, 8/11 eller 8/16 millimeter, mens pukk normalt selges i dimensjon 8/16, 16/32 eller 32/64 millimeter.
Singel brukes normalt i hager og uteområdet, mens pukk brukes som drenerende underlag til belegningsstein og støttemurer.

Se priser og tilbud

Grus
Grus er knust materiale som inneholder nullstoffer / finstoffer. Nullstoffene gjør at grusen setter seg bedre enn singel og pukk produkter til grunnen. Dimensjon på materiale ligger normalt mellom 0-32 mm.
Grus brukes som drenerende underlag til belegningsstein som bærelag 0-32 mm. Andre formål er å bruke grus istedenfor singel for å dekke der det forekommer stor helningsgrad. Grusen setter seg bedre og vil ikke skli nedover som singel gjør.

Se priser og tilbud

Til nettbutikk

Velg avdeling, for å se utvalg og priser for ditt bosted
pil

Hordaland

Bergen, Askøy, Os, Arna
pil

Trøndelag

Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil

Østfold

Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil

Rogaland

Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil

Vestfold

Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil

Oppland

Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil

Telemark

Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil

Vest-Agder

Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil

Aust-Agder

Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil

Buskerud

Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil

Hedmark

Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal
Sand
Sand er naturlig knust materiale som har dimensjon mellom 0-8 mm. Sand brukes i sandkasse som sandkassesand 0-4 mm, som toppdressing til plen 0-4 mm og til settesand 0-5 mm, 0-8 mm. I tillegg selger vi fugesand til belegningsstein, brostein og heller i dimensjon 0-1 mm eller 0-2 mm.

Se priser og tilbud

Sand, singel og pukk

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere singel og pukk sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker. Her er det en del lokale variasjoner for hva som benyttes, men det meste ligger mellom 0-8 mm sortering. Når det gjelder singel er de mest normale størrelsene 8-16 mm og 8-11 mm. Flere singel og pukk produkter blir mye levert i storsekker.

Vi forhandler produkter som hvit hagesingel, dansk strandsingel, subbus, singel og pukk til de fleste fylker i landet. Vi leverer de fleste produkter i storsekk, men noen steder er det også mulig å få levert i bulk.