Oslo
bytt_avdeling
customer_center
basket
0
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på heller
betongheller

Betongheller

Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x30, 40x40 og 50x50. 35x35, 40x20, og 50x25 er også brukt. Vanligste tykkelse er 5cm. Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer. For områder det skal kjøres bil på anbefales kjøresterke betongheller 30x30x7 cm.

Grå slett betongheller er hva de fleste forbinder med heller. De siste årene er det imidlertid kommet diverse 2-sjikts betongheller. Disse har en grov sterk betong i bunn og en finere betong i toppen, som gir tettere overflate og en lekker finish.

Betongheller og steinheller går fort å legge på grunn av den store overflaten. Det er også populært å kombinere betongheller med eksempelvis granitt brostein. Den jevne overflaten til steinheller gjør at bord og stoler står stabilt, mens den ru overflaten til brostein gir liv til steindekket. Det finnes også diverse heller i granitt. 30x70 og 30x30 er eksempler på dette.

I vår nettbutikk har vi steinheller til salgs i både granitt og betong til ditt uteområdet.

anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på heller
Pris: 67,00 kr. /stk
Prøv ulike størrelser og leggemønster i vårt inspirasjonsverktøy

Helle Lava AC er den mest solgte versjonen av våre 2-sjikts betongheller. Produsent Asak Miljøstein omtaler den som en mørk skjønnhet. Fargen er mørk grå og kalles sort antrasitt (se bilder). Overflaten har en lett struktur og en elegant finish. Den er også behandlet med den nye AC-overflatebehandlingen til Asak. AC er en forkortelse for Asak Coating. Denne overflatebehandling gjøres etter at hellen er støpt. Coatingen hindrer vanninntrengning og forsegler overflaten på en veldig solid måte (langt mer enn hva man oppnår med standard impregnering). Dette beskytter dekket, gir det meget god slitestyrke, enklere vedlikehold/renhold og man behøver ikke å impregnere. Lava AC er en eksklusive og vakker helle som passer til de fleste byggestiler, moderne som mer klassiske.

Lava AC leveres i fire størrelser. 40x20, 40x40, 60x40 og 60x60 (alle med 4 cm tykkelse). De ulike størrelsene "lever" fint alene, men det er også veldig populært å kombinere ulike størrelser i leggemønster. En annen ting man kan gjøre er å benytte ulike størrelser til å avgrense områder, lage striper, rammer osv. Med andre ord mange muligheter for de som ønsker det. Kan være fornuftig å merke seg at desto større heller man velger, desto større krav stilles det til et slett underlag.

Lava AC hellen har mange bruksområder. Den kan legges både i settesand (subbus 0/8 eller tilsvarende) eller på støpt/fast underlag. På støpt underlag er det anbefalt å legge den på en Terra Drain Drensmatte, se tilhørende produkter. Typiske bruksområder er: Gangstier, tråkkhelle, terrasser, takterrasser, plattinger, inngangspartier, med mer. Er ikke anbefalt å brukes til områder med bilkjøring.

Lava AC er det som kalles en 2-sjikts betonghelle. Med det menes at den består av to lag. Den har en sterk/grov betong i bunn som gir hellen styrke. Videre har den en veldig fin betong på toppen, som gir hellen en tettere og langt finere finish enn hva man oppnår på "standard" betongheller (der betongen er den samme tvers gjennom hele hellen). Denne produksjonsmåten kalles for "trykkstøping" og gir mulighet for å lage heller med et eksklusivt preg og et helt annet uttrykk enn hva man oppnår ved "vanlig" produksjon. I tillegg er altså Lava AC tilsatt en coating som forsegler overflaten.

Helle Lava AC 40x40x4 cm selges i stk. Hver helle har en vekt på 14,4 kg. Det går 6,25 stk. heller pr. m². Hel pall er à 54 stk. Tillegg for pallesplitt er kr. 190,-.
Les mer
Pris: 29,00 kr. /stk
Benders Helle Grå 40x40x5 er en standard grå betong helle med slett overflate og en liten faskant. Et meget anvendelig produkt, som gir et fint og stilrent uttrykk og et enkelt vedlikehold. Betongheller som dette er relativt tidløst og samtidig et produkt som vil passe godt inn i de fleste utemiljø. Det er også et forholdsvis rimelig produkt. Bruksområdene er mange. Terrasser, takterrasser, plattinger, inngangspartier, gangstier, tråkkheller for å nevne noen. Heller med 5 cm tykkelse er ikke anbefalt for områder hvor det foregår bilkjøring. Benytt da heller med 6cm tykkelse eller mer. Det vanligst er nok å legge heller som dette kant i kant (de har avstandsknast som gjør at de får en fugeavstand). Legges da enten i det som kalles for "halv forbandt" eller "side om side". Hellene kan også legges med større avstand, eksempelvis ved bruk som tråkkhelle over en plen eller lignende. Det kan da gi et stilig resultat å benytte singel eller dekorstein mellom og rundt hellene. Grå betongheller kan også kombineres med granitt brostein, betong beleningsstein, asfalt med mer. Kontraster man oppnår ved å bruke ulike typer stein, kan ofte være med å gi et uteområde det "lille ekstra". Heller er forholdsvis raske å legge på grunn av deres store overflate. Merk at desto større heller man velger, desto større krav stilles det til et helt slett underlag.

Benders Helle Grå 40x40x5 cm selges i stk. Forbruk er 6,25 stk./m². Hele paller er à 60 stk. Tillegg for pallesplitt er kr. 115,-.
Les mer
Pris: 16,00 kr. /stk
Benders Helle Grå 30x30x5 er en standard grå betong helle med slett overflate og en liten faskant. Et meget anvendelig produkt, som gir et fint og stilrent uttrykk og et enkelt vedlikehold. Betongheller som dette er relativt tidløst og samtidig et produkt som vil passe godt inn i de fleste utemiljø. Det er også et forholdsvis rimelig produkt. Bruksområdene er mange. Terrasser, takterrasser, plattinger, inngangspartier, gangstier, tråkkheller for å nevne noen. Heller med 5 cm tykkelse er ikke anbefalt for områder hvor det foregår bilkjøring. Benytt da heller med 6cm tykkelse eller mer. Det vanligst er nok å legge heller som dette kant i kant (de har avstandsknast som gjør at de får en fugeavstand). Legges da enten i det som kalles for "halv forbandt" eller "side om side". Hellene kan også legges med større avstand, eksempelvis ved bruk som tråkkhelle over en plen eller lignende. Det kan da gi et stilig resultat å benytte singel eller dekorstein mellom og rundt hellene. Grå betongheller kan også kombineres med granitt brostein, betong beleningsstein, asfalt med mer. Kontraster man oppnår ved å bruke ulike typer stein, kan ofte være med å gi et uteområde det "lille ekstra". Heller er forholdsvis raske å legge på grunn av deres store overflate. Merk at desto større heller man velger, desto større krav stilles det til et helt slett underlag.

Benders Helle Grå 30x30x5 cm selges i stk. Forbruk er 11,1 stk./m². Hele paller er à 120 stk. Tillegg for pallesplitt er kr. 115,-.
Les mer
Pris: 48,00 kr. /stk
Benders Helle Grå 50x50x5 er en standard grå betong helle med slett overflate og en liten faskant. Et meget anvendelig produkt, som gir et fint og stilrent uttrykk og et enkelt vedlikehold. Betongheller som dette er relativt tidløst og samtidig et produkt som vil passe godt inn i de fleste utemiljø. Det er også et forholdsvis rimelig produkt. Bruksområdene er mange. Terrasser, takterrasser, plattinger, inngangspartier, gangstier, tråkkheller for å nevne noen. Heller med 5 cm tykkelse er ikke anbefalt for områder hvor det foregår bilkjøring. Benytt da heller med 6cm tykkelse eller mer. Det vanligst er nok å legge heller som dette kant i kant (de har avstandsknast som gjør at de får en fugeavstand). Legges da enten i det som kalles for "halv forbandt" eller "side om side". Hellene kan også legges med større avstand, eksempelvis ved bruk som tråkkhelle over en plen eller lignende. Det kan da gi et stilig resultat å benytte singel eller dekorstein mellom og rundt hellene. Grå betongheller kan også kombineres med granitt brostein, betong beleningsstein, asfalt med mer. Kontraster man oppnår ved å bruke ulike typer stein, kan ofte være med å gi et uteområde det "lille ekstra". Heller er forholdsvis raske å legge på grunn av deres store overflate. Merk at desto større heller man velger, desto større krav stilles det til et helt slett underlag.

Benders Helle Grå 50x50x5 cm selges i stk. Forbruk er 4 stk./m². Hele paller er à 40 stk. Tillegg for pallesplitt er kr. 115,-.
Les mer
Pris: 18,00 kr. /stk
Standard grå betong helle, med målene 30x30x6 cm (LxBxH). Hellen har en slett overflate og faskant. Betongheller med slett overflate gir et fint dekke og et enkelt vedlikehold. Kan benytte til områder med bilkjøring. For områder hvor det kun forekommer gangtrafikk anbefales heller av 5cm tykkelse på grunn av en rimeligere pris. Heller går generelt fort å legge på grunn av deres store overflate.

Kjøresterke heller selges i stk. Det går 11,1 heller per m². Hver helle har en vekt på ca. 12 kg. Hele paller er à 120 stk./10,81 m² og har en vekt på 1460 kg.
Les mer
Pris: 18,00 kr. /stk
Benders Helle Grå er en vanlig grå slett betonghelle. Den har en pen og glatt overflate. Heller i 4 cm tykkelse anbefales brukt til lette bruksområdet, terrasser, hager, gangstier og lignende. Det går fort å legge dem på grunn av deres store overflate.

Benders Helle 35x35x4 cm selges i stk. Det går 8 stk. pr. m². Vekt per helle er ca. 11,25 kg.
Les mer
betongheller

Betongheller

Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x30, 40x40 og 50x50. 35x35, 40x20, og 50x25 er også brukt. Vanligste tykkelse er 5cm. Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer. For områder det skal kjøres bil på anbefales kjøresterke heller 30x30x7 cm.

Les mer
belegningsstein

Belegningsstein

Betongbelegningsstein kommer i flere varianter, størrelser og farger. Den mest kjente er nok Herregård i fargen gråmix. Andre typer er Parkstein, Borgstein, Relieff, Akershusstein, Kongsgård, Nordic, Garden, Labyrint, Multimix og Basis.

Les mer
brostein

Brostein

Granitt brostein finnes i forskjellige varianter. I hovedsak deler man det i smågatestein (ca. 10x10x10 cm) og storgatestein (ca. 14x20x14 cm). Begge disse er ofte også tilgjengelige i halv høyde, som regel omtalt som halv brostein (ca. 10x10x5 cm) og halv storgatestein (ca. 14x20x7 cm).

Les mer
betongheller

Forskalingsblokk

Mest brukt av betongblokker er det vi kaller for forskalingsblokk. Forskalingsblokker er et praktisk og svært anvennelig alternativ til tradisjonell forskaling og kan brukes til små og store forskalingsprosjekter. Blokkene tørrstables og etterfylles med betong -enkelt og lettvint.

Les mer
elvestein

Natur/Elvestein

Naturstein er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Natursteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Ofte også omtalt som elvestein. Steinen kommer i forskjellige sorteringer (størrelser).

Les mer
kantstein

Kantstein

Kantstein benyttes til å skille/avgrense plener, blomsterbed, veier, gangstier, fortau, parkeringsområder med mer. Man har i hovedsak to typer kantstein, granitt kantstein og betong kantstein. Granitt kantstein leveres oftes i 8x20, men finnes i mange varianter

Les mer
støttemur

Støttemur

Det finnes et utall varianter av mur. I hovedsak skiller vi mellom betongmur og natursteinsmur. Av betong murer er aktuelle typer, Asak Ministøttemur, Asak Mini Exclusive, Herregårdmur, Kubbemur, Gardstein, Rådhus, Labyrint, Mur Rustic og Mur Classic.

Les mer
singelogpukk

Sand/Pukk/Grus

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker.

Les mer
ferdigplen

Ferdigplen

Ferdigplen er plen som vi leverer til deg ferdig grodd og behandlet. Ferdigplenprodusenten har på forhånd gjort den tunge jobben for deg med å tromle, gjødsle og vanne. Gresset er produsert på store arealer med gode vekstforhold.

Les mer
marktegl

Marktegl

Marktegl blir fremstilt av leire og brennes ved meget høy tempratur. Dette gir lang holdbarhet, slitestyrke og forstsikkerhet. Ved å blande inn forskjellige stoffer i leiren og brenne den, får man forskjellige farger og fargespill i belegget.

Les mer
granitt

Granitt

Granitt er en massiv bergart. Innenfor steinprodukter er granitt mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller og murblokk. Felles for disse produktene i granitt er at de er svært standhaftige og har en enorm slitestyrke.

Les mer
drenering

Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser.

Les mer