Oslo
bytt_avdeling
customer_center
basket
0
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på dekorstein
elvestein

Elvestein

Elvestein er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Elvesteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Elvestein kommer i forskjellige sorteringer (størrelser) og egner seg godt som pyntstein langs grunnmurer, i blomsterbed, rundt trær og mye mer. Den kreative hageeier finner utallige bruksområder for elvestein.

Elvestein blir ofte også omtalt som rullestein. Elvestein er en kule/egg formet stein som har fått sin form fra havets bevegelser. Rullestein dannes flere steder i Norge, både på Østlandet, Vestlandet og i Sør-Norge

Vi forhandler elvestein i de fleste fylker i landet av god kvalitet og gunstige priser. Vi kan frakte varene direkte til deg og det er også mulig å hente varene selv.

Av

anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på dekorstein
Pris: 1250,00 kr. /tonn
Kjært barn har mange navn. Elvestein, kulestein, rullestein fjærestein og naturstein. Det finnes nok også flere andre navn på disse steinene. Vi har valgt å kalle det Elvestein. Dette er sortering 60-120+ mm. Erfaringsmessig ligger det meste av steinen da i størrelsen 10-20 cm (noe avvik må man regne med). Steinene er i hovedsak runde i formen og relativt glatte i overfalten. Noen steiner med uregelmessig form kan forekomme, men det betyr lite for helheten.

Elvestein har massevis av bruksområder. Egner seg som pyntestein til steinbed, langs husveggerer, dekorering, til bruk i vanndam, og mye mer. For den kreative hageeier er det bare fantasien som setter begrensninger. Steinen har fint fargespill, hovedsakelig av forskjellige gråtoner, men også med innslag av rødt, rosa, brunt, hvitt og sort. Fargene er duse, men kommer noe mer frem når steinen er våt. Selges i storsekk à ca 1000 kg / 670 liter.

Hvor stort område en sekk dekker avhenger av hvor tykt lag man ønsker. "Tommelfingerregelen" sier ca. 15-20 cm og man kan da regne ca. 4 m² pr. sekk.
Les mer
Pris: 1190,00 kr. /tonn
Kjært barn har mange navn. Elvestein, kulestein, rullestein fjærestein og naturstein. Det finnes nok også flere andre navn på disse steinene. Vi har valgt å kalle det Elvestein. Dette er sortering 24-60+ mm. Erfaringsmessig ligger det meste av steinen da i størrelsen 2-10 cm (noe avvik må man regne med). Steinene er i hovedsak runde i formen og relativt glatte i overfalten. Noen steiner med uregelmessig form kan forekomme, men det betyr lite for helheten.

Elvestein har massevis av bruksområder. Egner seg som pyntestein til steinbed, langs husveggerer, dekorering, til bruk i vanndam, og mye mer. For den kreative hageeier er det bare fantasien som setter begrensninger. Steinen har fint fargespill, hovedsakelig av forskjellige gråtoner, men også med innslag av rødt, rosa, brunt, hvitt og sort. Fargene er duse, men kommer noe mer frem når steinen er våt. Selges i storsekk à ca 1000 kg / 670 liter.

Hvor stort område en sekk dekker avhenger av hvor tykt lag man ønsker. "Tommelfingerregelen" sier ca. 10-12 cm og man kan da regne ca. 6 m² pr. sekk.
Les mer
Pris: 1850,00 kr. /tonn
Dette er vår største sortering av dekorstein (se bilder for størrelses sammenligning med mindre stein). Fraksjonen er 200-400+ mm, og erfaringsmessig ligger de fleste stein da i størrelse 25-60 cm (noe variasjon må man påregne). Vær obs på at dette er relativt stor stein. Man håndterer de greit for hånd, men de største kan være ganske tunge. Steinen blir sortert ut av samme masse som de andre elvesteinene, så farge nyanser er det samme. Steinene er i hovedsak runde i formen og relativt glatte i overfalten. Noen steiner med uregelmessig form kan forekomme, men det betyr lite for helheten.

Kjært barn har mange navn. Elvestein, kulestein, rullestein fjærestein og naturstein. Det finnes nok også flere andre navn på disse steinene. Vi har valgt å kalle det Elvestein. Elvestein har massevis av bruksområder. Egner seg som pyntestein til steinbed, langs husveggerer, dekorering, til bruk i vanndam, og mye mer. For den kreative hageeier er det bare fantasien som setter begrensninger. Steinen har fint fargespill, hovedsakelig av forskjellige gråtoner, men også med innslag av rødt, rosa, brunt, hvitt og sort. Fargene er duse, men kommer noe mer frem når steinen er våt. Selges i storsekk à ca 1000 kg / 670 liter.

Elvestein 200-400+ mm leveres i storsekk à ca. 1 tonn. Hvor stort område en sekk dekker avhenger av hvor tykt lag man ønsker. "Tommelfingerregelen" sier ca. 20 cm og man kan da regne ca. 2 m² pr. sekk. Vi anbefaler at det legges ut en fiberduk før man legger ut dekortsteinen, se tilhørende produkter. Man skaper da et fysisk skille som hindrer ugress o.l. å trenge gjennom steinen. Samtidig forhindrer man at steinen over tid blander seg med de stedværende massene.

OBS: På grunn av sorterings-måten kan det forekomme stor variasjon i størrelsene!
Les mer
Pris: 2290,00 kr. /stk
Flott Dansk Sjøsingel i fargen Svart/Hvit-mix. Egner seg meget godt som pyntestein, dekk-materiale under trær, som drenering langs husvegger, til pynt langs gangstier og mye mer! Det er også en fin måte å skape kontrast til eksempelvis belegningsstein og heller, og på den måten live opp uteområdet. På kjøpet får man en levende overflate som er lett å vedlikeholde. Et godt tips er å legge ut en fiberduk under singelen. På den måten skaper man et fysisk skille og hindrer ugress o.l. å vokse opp gjennom singelen (se tilhørende produkter). Størrelsen på steinene varier fra ca. 16 mm til ca. 32 mm (noe avvik må påregnes) og har forskjellig form. I utgangspunktet synes vi denne er litt stor for områder hvor det skal være gangtrafikk. Det er mulig å gå i denne, men vi anbefaler heller sortering 8/16mm til det formålet.

Selges i storsekker à 800 kg. "Tommelfingerregelen" sier at 1 storsekk dekker ca. 8-9 m² (legger da et lag med tykkelse på ca. 7 cm).
Les mer
Pris: 2290,00 kr. /stk
Dansk Sjøsingel er en flott dekorstein med flere ulike bruksområder. Flott til bruk i hagen, som pyntestein, dekk-materiale under trær, som drenering langs husvegger, til pynt langs gangstier og mye mer. I utgangspunktet er størrelsen litt stor til å benytte på områder med gangtrafikk. Det er mulig å gå i den, men til det formålet anbefaler vi heller sortering 8/16mm. Steinene har ulik fasong, men alle er naturlig avslipet gjennom årenes løp (vær oppmerksom på at en del av steinen er blitt splittet/delt under lasting/lossing). Fargen er en gulmix, med flott fargespill som kommer ekstra godt frem når steinen er våt. Sorteringen er 16-32mm, noe avvik må påregnes.

Selges i storsekker à 800 kg. "Tommelfingerregelen" sier at 1 storsekk dekker ca. 10 m² (legger da et lag med tykkelse på ca. 6 cm). Et godt tips er å legge ut en fiberduk før man legger ut singelen (se tilhørende produkter). Da lager man et fysisk skille til underlaget og hindrer ugress og lignende i å komme voksende opp gjennom singelen.
Les mer
Pris: 2290,00 kr. /stk
Dansk Sjøsingel (også kalt Strandstein) i en flott Svart/Hvit-fargemix. Er meget godt egneet som eksempelvis pyntestein, dekk-materiale under trær, som drenering langs husvegger, til pynt langs gangstier med mer. Sjøsingelen kan skape en fin kontrast til belegningsstein, heller, treterrasser, gress, blomsterbed osv. På kjøpet får man en levende overflate som er lett å vedlikeholde. Det er veldig fornuftig å legge ut en fiberduk, under sjøsingelen. Man får da et fysisk skille som hindrer ugress og andre vekster i å komme voksende opp gjennom steinen (se tilhørende produkter). Sorteringen er 32-64mm, erfaringsmessig så ligger de fleste stein da i størrelse 2-10 cm (noe avvik kan forekomme). Den er i så måte først og fremst egnet som dekorstein. Ikke å anbefale for områder hvor man daglig tenker å bevege seg (gangstier, innkjørsler o.l.). Vi anbefaler i de tilfeller størrelse 8/16mm (se under singel og pukk i venstremenyen). Steinene i Sjøsingelen er i utganspunktet avrundet i formen fra naturens side, men i forbindelse med lasting/lossing/pakking er det en del stein som deler seg og i så måte får "kvassere" kanter. Betyr imidlertid lite/ingenting for helhetsinntrykket steinen gir.

Selges i storsekker à ca. 800 kg. I forhold til forbruk, så sier "tommelfingerregelen" at 1 storsekk (800kg) dekker ca. 5 m². Man får da et lag på en ca. 10-12cm.
Les mer
betongheller

Betongheller

Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x30, 40x40 og 50x50. 35x35, 40x20, og 50x25 er også brukt. Vanligste tykkelse er 5cm. Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer. For områder det skal kjøres bil på anbefales kjøresterke heller 30x30x7 cm.

Les mer
belegningsstein

Belegningsstein

Betongbelegningsstein kommer i flere varianter, størrelser og farger. Den mest kjente er nok Herregård i fargen gråmix. Andre typer er Parkstein, Borgstein, Relieff, Akershusstein, Kongsgård, Nordic, Garden, Labyrint, Multimix og Basis.

Les mer
brostein

Brostein

Granitt brostein finnes i forskjellige varianter. I hovedsak deler man det i smågatestein (ca. 10x10x10 cm) og storgatestein (ca. 14x20x14 cm). Begge disse er ofte også tilgjengelige i halv høyde, som regel omtalt som halv brostein (ca. 10x10x5 cm) og halv storgatestein (ca. 14x20x7 cm).

Les mer
betongheller

Forskalingsblokk

Mest brukt av betongblokker er det vi kaller for forskalingsblokk. Forskalingsblokker er et praktisk og svært anvennelig alternativ til tradisjonell forskaling og kan brukes til små og store forskalingsprosjekter. Blokkene tørrstables og etterfylles med betong -enkelt og lettvint.

Les mer
elvestein

Natur/Elvestein

Naturstein er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Natursteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Ofte også omtalt som elvestein. Steinen kommer i forskjellige sorteringer (størrelser).

Les mer
kantstein

Kantstein

Kantstein benyttes til å skille/avgrense plener, blomsterbed, veier, gangstier, fortau, parkeringsområder med mer. Man har i hovedsak to typer kantstein, granitt kantstein og betong kantstein. Granitt kantstein leveres oftes i 8x20, men finnes i mange varianter

Les mer
støttemur

Støttemur

Det finnes et utall varianter av mur. I hovedsak skiller vi mellom betongmur og natursteinsmur. Av betong murer er aktuelle typer, Asak Ministøttemur, Asak Mini Exclusive, Herregårdmur, Kubbemur, Gardstein, Rådhus, Labyrint, Mur Rustic og Mur Classic.

Les mer
singelogpukk

Sand/Pukk/Grus

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker.

Les mer
ferdigplen

Ferdigplen

Ferdigplen er plen som vi leverer til deg ferdig grodd og behandlet. Ferdigplenprodusenten har på forhånd gjort den tunge jobben for deg med å tromle, gjødsle og vanne. Gresset er produsert på store arealer med gode vekstforhold.

Les mer
marktegl

Marktegl

Marktegl blir fremstilt av leire og brennes ved meget høy tempratur. Dette gir lang holdbarhet, slitestyrke og forstsikkerhet. Ved å blande inn forskjellige stoffer i leiren og brenne den, får man forskjellige farger og fargespill i belegget.

Les mer
granitt

Granitt

Granitt er en massiv bergart. Innenfor steinprodukter er granitt mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller og murblokk. Felles for disse produktene i granitt er at de er svært standhaftige og har en enorm slitestyrke.

Les mer
drenering

Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser.

Les mer