Oslo
bytt_avdeling
customer_center
basket
0
Tilbake til kundesenter

PERSONVERN

Denne personverneklæringen gir deg ett overblikk over hvordan dine elektroniske spor behandles når du er inne på nettsiden steinhandel.no. Denne personvernerklæringen forteller også hva dine rettigheter er i forhold til den personlige dataen du gir oss.

Hvilke personopplysninger lager vi ?

  • Grunnleggende informasjon: Navn, adresse, telefon nummer. Disse dataene hentes inn kun ved bestilling eller forespørsel om pris.
  • Kundeforhold: ordreopplysninger og betalingsinformasjon.
  • Elektronisk informasjon: Når du besøker vår nettside lagres dato/tid for besøk, nettleser, operativ system, type aksess (Ipad, mobil, PC).

Hva bruker vi dine personopplysninger til ?

  • Levering av varer: Vi trenger adresse og telefon nummer i forbindelse med levering av varer til deg som kunde.
  • Tilbudshåndtering: Vi trenger telefon nummer, adresse og e-postadresse i forbindelse med utsendelse av tilbud samt generell kundeservice.
  • Analyse: Vi bruker elektroniske spor for å forstå dine behov og for å forbedre og videreutvikle vår nettside.

Deles din informasjon med andre ?

Vi deler din person informasjon med andre når dette er nødvendig. For eksempel må vi videreformidle adresse, telefon nummer når vi bestiller transport i forhold til en leveranse. Vi selger eller deler ikke din person informasjon til andre formål.

Informasjonskapsler / Cookies

  • _gid: Analysekapsel som settes av Google Analytics for å for å skille mellom brukere og samle data om antall besøk og handlinger.
  • _ga: Analysekapsel som settes av Google Analytics for å for å skille mellom brukere og samle data om antall besøk og handlinger.
  • _gat: Analysekapsel som settes av Google Analytics for å for å registrere forespørsler og samle data om antall besøk og handlinger.

Dine rettigheter

Personvern rettigheten i forhold til loven gir deg rett til følgende:

  • Be om tilgang til opplysningene som er lagret om dem
  • Be om retting av opplysninger som er uriktige
  • Be om sletting av opplysninger
  • Be om begrensning av behandling
  • Protestere mot at opplysninger blir behandlet
  • Be om utlevering av opplysninger til seg selv eller til andre
  • Trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling
  • Klage til Datatilsynet i Norge

Hvor lenge lagres dine personopplysninger ?

Vi lagrer i dag personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formål med behandling av personopplysninger.

Kontakt oss

Gjerne kontakt oss på post@steinhandel.no eller ring på 47 51 8000 for spørsmål knyttet til personvern.