Oslo
bytt_avdeling
customer_center
basket
0
anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på belegningsstein
Benders Metro Grå 5 cm
Pris kr. 109,00 /m²
Asak Relieff Gråmix
Pris kr. 174,00 /m²
Asak Borgstein Grå
Pris kr. 152,00 /m²
belegningsstein

Belegningsstein

Betong belegningsstein kommer i flere varianter, størrelser og farger. Den mest kjente er nok Herregård i fargen gråmix. Andre typer er Asak Parkstein, Asak Borgstein, Asak Relieff, Asak Akershusstein, Nobi Kongsgård, Benders Metro, Benders Ocala, Benders Labyrint, Multiblokk Multimix og Multiblokk Basis.

Mye brukte fargevarianter er grå, gråmix, rødmix og brunmix. Vanligste tykkelse er 5 og 6 cm. Det skilles også mellom tromlet og utromlet. Tromlet går gjennom en "aldringsprosess" (tromling) hvor kanter, hjørner og flater slites for å oppnå det klassisk rustikke utseende. Felles for alle disse er at de er fremstilt av en sterk og værbestandig betong som står i mot det norske klimaet. Utromlet stein virker noe mer moderne og har opplevd en sterk vekst de siste årene, men her er det smak og behag som avgjør hva hver enkelt synes ser best ut.

Belegningsstein gjør uteområdet ryddig og rent, og med det store utvalget som finnes av typer og farger er det i grunnen bare fantasien som begrenser mulighetene. Det er heller ikke uvanlig å kombinere belegningsstein med naturstein. I fugene benyttes standard fugesand eller veksthemmende fugesand. Ønsker du ett vedligeholdsfritt uteområde er veksthemmende fugesand å anbefale. Denne typen hindrer ugress i å etablere seg i fugene.

Granitt kantstein er mye brukt sammen belegningsstein, og mange benytter også ulike typer natursteinsmurer i sammenheng steindekker av betong. Steinen er forholdsvis enkelt å legge, men arbeidet krever nøyaktighet. Grunnarbeidet er selve nøkkelen til et varig godt resultat. På vår nettside ligger det gode arbeidsbeskrivelser for hvordan man utfører arbeidet på en bra måte.

Det er flere produsenter av disse produktene. Vi er forhandler av Asak, Multiblokk, Nobi og Benders.

Steinhandel.no leverer gode tilbud og rimelige pris for alle våre typer.

Av

anchor    Gå til nettbutikken for å finne priser og tilbud på belegningsstein
Pris: 109,00 kr. /m²
Benders Metro er en moderne belegningsstein. Den har en enkel utforming med slett overflate, rette linjer og er inspirert av skandinavisk design. Steinen er utromlet og kantene har en mini fas. Passer godt i et moderne miljø. Steinens små fas kanter er med å gjøre vedlikeholdet lettere. Metro 5 cm egner seg godt til gårdsrom med "normal" biltrafikk. Har man gårdsrom som jevnlig blir utsatt for tyngre kjøretøy, bør man vurdere 6 cm stein. Kan ellers benyttes til gangstier, hageganger, plattinger, terrasser, med mer. Steinen leveres i fargen grå (betonggrå) eller grafitt (koksgrå).

Benders Metro grå leveres på paller à 10,29m² (350 stk). Hver pall veier 1152 kg.Skal man han med tilbehør som fugesand, fiberduk og/eller kantstein er det lurt å velge dette fra "tilhørende produkter" (se nederst på siden). Disse produktene er også fra Benders og kan i så måte enkelt samfraktes med belegningssteinen.

NB. Benders Metro er akkurat den samme steinen som de foregående årene har hatt navnet Boke Nordic i vår nettbutikk. Steinen har bare foretatt et navnebytte.
Les mer
Pris: 175,00 kr. /m²
Herregårdstein gir uterom et elegant og tidløst utseende. Steinen har vært gjennom en "aldringsprosess" (tromling), hvor kanter og flater slites for å oppnå det klassiske rustikke utseende. Den karakteristiske og ru overflaten kan minne om gammel brostein. Steinen er velegnet til alle formål som belegningsstein tradisjonelt brukes til. Både kjøre og gang arealer. Steinenes tykkelse er 6 cm. Herregårdstein leveres i hele paller a 10,7m² (alternativt liten pall 3.9 m² se "tilhørende produkter"). Leveres også i fargemixene rødmix, brunmix og gyllenmix.

Herregårdserien er komplett med sirkelløsning, diagonalstein, halvstein, kvadratstein, helle, mur og en egen kantstein, se tilhørende produkter. Sammen med de tradisjonelle forbandtmønster gir Herregårdserien mange muligheter med diagonale mønster og sirkler. Her kan man se mer om leggemønster.
Les mer
Pris: 136,00 kr. /m²
Benders Labyrint Gråmix gir uterom et elegant og tidløst utseende. Steien har vært gjennom en "aldringsprosess" (tromling), hvor kanter og flater slites for å oppnå det klassiske rustikke utseende. Den karakteristiske og ru overflaten kan minne om gammel brostein. Benders Labyrint gråmix kommer i 5 og 6 cm tykkelse. 5 cm tykkelse kan benyttes til alle typer gang arealer, terrasser, plattinger, gangstier med mer. Det er også helt greit å benytte 5 cm tykkelse til privat gårdsrom, parkering, biloppstillingsplass, garasje med mer som har "normal" biltrafikk (i hovedsak personbiler). Er det områder som jevnlig utsettes for tyngre kjøretøyer anbefales det brukt 6 cm stein.

Benders Labyrint gråmix er en belegningsstein av typen som på "folkemunne" ofte kalles "tromlet gråmix". "Tromlet gråmix" er Norges desidert mest solgte belegningsstein. De fleste produsentene har en "tromlet gråmix" i sitt sortiment. Steinen fra de ulike produsentene er mer eller mindre like i form/utførsel, men navnene på steinen varierer fra produsent til produsent. Andre kjente navn på "tromlet gråmix" er Herregård, Rådhus og Holmegaard.

Labyrint serien til Benders består av både belegningsstein, kantstein og mur. Man kan med andre ord skape en helhet i uteområde ved kombinere disse om det er behov/ønske om det.

Skal man ha med tilbehør som fugesand, fiberduk og/eller kantstein er det lurt å velge produktene du finner under "tilhørende produkter" (se nederst på siden) Dette er også Benders produkter og kan i så måte enkelt samfraktes fra samme lager. Benders Labyrint Gråmix 5cm leveres i hele paller a 10,29 m². (1152 kg).
Les mer
betongheller

Betongheller

Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x30, 40x40 og 50x50. 35x35, 40x20, og 50x25 er også brukt. Vanligste tykkelse er 5cm. Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer. For områder det skal kjøres bil på anbefales kjøresterke heller 30x30x7 cm.

Les mer
belegningsstein

Belegningsstein

Betongbelegningsstein kommer i flere varianter, størrelser og farger. Den mest kjente er nok Herregård i fargen gråmix. Andre typer er Parkstein, Borgstein, Relieff, Akershusstein, Kongsgård, Nordic, Garden, Labyrint, Multimix og Basis.

Les mer
brostein

Brostein

Granitt brostein finnes i forskjellige varianter. I hovedsak deler man det i smågatestein (ca. 10x10x10 cm) og storgatestein (ca. 14x20x14 cm). Begge disse er ofte også tilgjengelige i halv høyde, som regel omtalt som halv brostein (ca. 10x10x5 cm) og halv storgatestein (ca. 14x20x7 cm).

Les mer
betongheller

Forskalingsblokk

Mest brukt av betongblokker er det vi kaller for forskalingsblokk. Forskalingsblokker er et praktisk og svært anvennelig alternativ til tradisjonell forskaling og kan brukes til små og store forskalingsprosjekter. Blokkene tørrstables og etterfylles med betong -enkelt og lettvint.

Les mer
elvestein

Natur/Elvestein

Naturstein er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Natursteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Ofte også omtalt som elvestein. Steinen kommer i forskjellige sorteringer (størrelser).

Les mer
kantstein

Kantstein

Kantstein benyttes til å skille/avgrense plener, blomsterbed, veier, gangstier, fortau, parkeringsområder med mer. Man har i hovedsak to typer kantstein, granitt kantstein og betong kantstein. Granitt kantstein leveres oftes i 8x20, men finnes i mange varianter

Les mer
støttemur

Støttemur

Det finnes et utall varianter av mur. I hovedsak skiller vi mellom betongmur og natursteinsmur. Av betong murer er aktuelle typer, Asak Ministøttemur, Asak Mini Exclusive, Herregårdmur, Kubbemur, Gardstein, Rådhus, Labyrint, Mur Rustic og Mur Classic.

Les mer
singelogpukk

Sand/Pukk/Grus

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker.

Les mer
ferdigplen

Ferdigplen

Ferdigplen er plen som vi leverer til deg ferdig grodd og behandlet. Ferdigplenprodusenten har på forhånd gjort den tunge jobben for deg med å tromle, gjødsle og vanne. Gresset er produsert på store arealer med gode vekstforhold.

Les mer
marktegl

Marktegl

Marktegl blir fremstilt av leire og brennes ved meget høy tempratur. Dette gir lang holdbarhet, slitestyrke og forstsikkerhet. Ved å blande inn forskjellige stoffer i leiren og brenne den, får man forskjellige farger og fargespill i belegget.

Les mer
granitt

Granitt

Granitt er en massiv bergart. Innenfor steinprodukter er granitt mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller og murblokk. Felles for disse produktene i granitt er at de er svært standhaftige og har en enorm slitestyrke.

Les mer
drenering

Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser.

Les mer