bytt_avdeling
customer_center
basket
0
anchor    Velg fylke for å finne produkter og priser

Belegningsstein

Betong belegningsstein kommer i flere varianter, størrelser og farger. Den mest kjente belegninssteinen er nok Herregård i fargen gråmix. Andre typer belegningsstein er Asak Parkstein, Asak Borgstein, Asak Relieff, Asak Akershusstein, Nobi Kongsgård, Benders Metro, Benders Ocala, Benders Labyrint, Multiblokk Multimix og Multiblokk Basis.

Mye brukte fargevarianter er grå, gråmix, rødmix og brunmix. Vanligste tykkelse er 5 og 6 cm. Det skilles også mellom tromlet og utromlet belegningsstein. Tromlet belegningsstein går gjennom en "aldringsprosess" (tromling) hvor kanter, hjørner og flater slites for å oppnå det klassisk rustikke utseende. Felles for all belegningsstein er at de er fremstilt av en sterk og værbestandig betong som står i mot det norske klimaet.

Belegningsstein gjør uteområdet ryddig og rent, og med det store utvalget som finnes av typer og farger er det i grunnen bare fantasien som begrenser mulighetene. Det er heller ikke uvanlig å kombinere belegningsstein med naturstein.

Granitt kantstein er mye brukt sammen belegningsstein, og mange benytter også ulike typer natursteinsmurer i sammenheng steindekker av betong. Belegningsstein er forholdsvis enkelt å legge, men arbeidet krever nøyaktighet. Grunnarbeidet er selve nøkkelen til et varig godt resultat. På vår nettside ligger det gode arbeidsbeskrivelser for hvordan man utfører arbeidet på en bra måte.

Det er flere produsenter av belegningsstein. Vi er forhandler av Asak, Multiblokk, Nobi og Boke.

Steinhandel.no leverer gode tilbud og rimelige pris for alle våre belegningsstein.

Av
belegningsstein

VELG AVDELING

for å se utvalg og priser for ditt bosted


pil

Hordaland

Bergen, Askøy, Os, Arna
pil

Trøndelag

Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Oppdal
pil

Oslo/Akershus

Oslo, Bærum, Lillestrøm, Drøbak
pil

Østfold

Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss
pil

Rogaland

Stavanger, Sandnes, Jæren, Egersund
pil

Vestfold

Sandefjord, Tønsberg, Horten, Larvik
pil

Oppland

Gjøvik, Lillehammer, Fagernes, Otta
pil

Telemark

Skien, Porsgrund, Kragerø, Notodden
pil

Vest-Agder

Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Farsund
pil

Aust-Agder

Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand
pil

Buskerud

Drammen, Hønefoss, Hokksund, Kongsberg
pil

Hedmark

Hamar, Elverum, Kongsvinger, Brumunddal
betongheller

Betongheller

Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x30, 40x40 og 50x50. 35x35, 40x20, og 50x25 er også brukt. Vanligste tykkelse er 5cm. Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer. For områder det skal kjøres bil på anbefales kjøresterke heller 30x30x7 cm.

Les mer
belegningsstein

Belegningsstein

Betongbelegningsstein kommer i flere varianter, størrelser og farger. Den mest kjente er nok Herregård i fargen gråmix. Andre typer er Parkstein, Borgstein, Relieff, Akershusstein, Kongsgård, Nordic, Garden, Labyrint, Multimix og Basis.

Les mer
brostein

Brostein

Granitt brostein finnes i forskjellige varianter. I hovedsak deler man det i smågatestein (ca. 10x10x10 cm) og storgatestein (ca. 14x20x14 cm). Begge disse er ofte også tilgjengelige i halv høyde, som regel omtalt som halv brostein (ca. 10x10x5 cm) og halv storgatestein (ca. 14x20x7 cm).

Les mer
betongheller

Forskalingsblokk

Mest brukt av betongblokker er det vi kaller for forskalingsblokk. Forskalingsblokker er et praktisk og svært anvennelig alternativ til tradisjonell forskaling og kan brukes til små og store forskalingsprosjekter. Blokkene tørrstables og etterfylles med betong -enkelt og lettvint.

Les mer
elvestein

Natur/Elvestein

Naturstein er et vidt begrep og det finnes veldig mye forskjellig. Natursteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Ofte også omtalt som elvestein. Steinen kommer i forskjellige sorteringer (størrelser).

Les mer
kantstein

Kantstein

Kantstein benyttes til å skille/avgrense plener, blomsterbed, veier, gangstier, fortau, parkeringsområder med mer. Man har i hovedsak to typer kantstein, granitt kantstein og betong kantstein. Granitt kantstein leveres oftes i 8x20, men finnes i mange varianter

Les mer
støttemur

Støttemur

Det finnes et utall varianter av mur. I hovedsak skiller vi mellom betongmur og natursteinsmur. Av betong murer er aktuelle typer, Asak Ministøttemur, Asak Mini Exclusive, Herregårdmur, Kubbemur, Gardstein, Rådhus, Labyrint, Mur Rustic og Mur Classic.

Les mer
singelogpukk

Sand/Pukk/Grus

Pukk, singel, natursingel og hagesingel har et bredt bruksområde. Flere sorteringer (størrelser), farger og typer er tilgjengelige. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker.

Les mer
ferdigplen

Ferdigplen

Ferdigplen er plen som vi leverer til deg ferdig grodd og behandlet. Ferdigplenprodusenten har på forhånd gjort den tunge jobben for deg med å tromle, gjødsle og vanne. Gresset er produsert på store arealer med gode vekstforhold.

Les mer
marktegl

Marktegl

Marktegl blir fremstilt av leire og brennes ved meget høy tempratur. Dette gir lang holdbarhet, slitestyrke og forstsikkerhet. Ved å blande inn forskjellige stoffer i leiren og brenne den, får man forskjellige farger og fargespill i belegget.

Les mer
granitt

Granitt

Granitt er en massiv bergart. Innenfor steinprodukter er granitt mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, heller og murblokk. Felles for disse produktene i granitt er at de er svært standhaftige og har en enorm slitestyrke.

Les mer
drenering

Drenering

Mange vil i forbindelse med sitt uteområde ha behov for en form for drenering. Regn og snøsmelting skal kanaliseres vekk. Overflate drenering er en effektiv løsning for å lede vannet vekk fra innkjørsler, garasjer, inngangspartier og terrasser.

Les mer
Asak Herregårdstein Gråmix
Asak Herregårdstein er en type belegningsstein som gir uterom et elegant og tidløst utseende. Steinen har vært gjennom (tromling), hvor kanter og flater slites for å oppnå det klassiske rustikke utseende. Den karakteristiske og ru overflaten kan minne om gammel brostein. Steinen er velegnet til alle formål som belegningsstein tradisjonelt brukes til. Både kjøre og gang arealer. Steinenes tykkelse er 6 cm. Herregårdstein leveres i hele paller a 10,7m². Leveres også i fargemixene rødmix, brunmix og gyllenmix.

Asak Herregårdserien er komplett med sirkelløsning, diagonalstein, halvstein, kvadratstein, helle, mur og en egen kantstein. Sammen med de tradisjonelle forbandtmønster gir Herregårdserien mange muligheter med diagonale mønster og sirkler.
Vi tilby denne belegningsstein i alle store byer som Trondheim, Oslo, Stavanger, Kristiansand.
Asak Herregård Helle Gråmix
Asak Herregård Helle er en type belegningsstein som er en del av Herregårdserien til Asak. Målene er 27x20x6 cm (LxBxH), og den er i så måte dobbel så stor som vanlig Herregårdsstein. Den har på lik linje med Herregårdstein vært gjennom prosess slik at kanter og flater slites for å oppnå et rustikt utseende. Den store størrelsen gjør den til et spennende valg for den som ønsker et preg litt utenom tradesjonell belegningsstein. Herregård Helle gir et flott dekke alene, men passer også godt i kombinasjon med Herregård belegningsstein. Kan benyttes til alle formål som belegningsstein tradisjonelt brukes til. Både kjøre og gang areal. Herregård Helle har en tykkelse på 6 cm.

Asak Herregård helle leveres på paller à 8,64 m² (1172kg/160stk.) Forbruk er 18,52 stk/m².
Vi tilby denne belegningsstein i alle store byer som Trondheim, Oslo, Stavanger, Kristiansand.
Asak Relieff Gråmix
Asak Relieff er en utromlet belegningsstein med fargen Gråmix. Relieff har en myk strukturoverflate som gir liv til dekket og som gjør at det endrer karakter med lyset og solens bevegelser. Steinen er velegnet til alle formål som belegningsstein tradisjonelt brukes til. Både kjøre og gang arealer. Steinenes tykkelse er 6 cm. Relieff leveres i hele paller a 10,7m².

Asak Relieff leveres også i Rustikk (tromlet). Fargene på utromlet Relieff fremstår klare og sterke, mens de på Relieff tromlet er mer duse og myke.
Vi tilby denne belegningsstein i alle store byer som Trondheim, Oslo, Stavanger, Kristiansand.
Asak Akershusstein Gråmix
Asak Akershusstein er en type belegningsstein som har et trendy, estetisk uttrykk ved at den har en grov struktur i overflaten som gir et naturlig utseende. Akershusstein er velegnet til alle private gårdsplasser med privatbiltrafikk og sporadisk belastning fra tyngre kjøretøyer, ved vareleveranser med lastebil og belastning fra søppelbil. Steinen er som trenden nå; solid, rustikk og tidløs. Asak Akershusstein leveres i fargen gråmix. Selges på paller à 12,65m², alternativt "liten pall" à 4,86m² når det er behov for å tilpasse mengden.
Vi tilby denne belegningsstein i alle store byer som Trondheim, Oslo, Stavanger, Kristiansand.
Asak Parkstein Grå
Asak Parkstein er en type belegningsstein som er lett å legge og den tradisjonelle, men samtidig tidløse utformingen gjør at den passer til flere formål. Parkstein egner seg like godt til garasjer, innkjørsler, hageganger og til terrasser som til parkområder og offentlig plasser. På grunn av størrelsen (10x20) finnes det mange mønstermuligheter hvor det kun er fantasien som setter grenser. Parkstein leveres i grå og koksgrå. Det er ikke uvanlig å kombinere grå og koks for å få en gråmix. Bilde nr. 6 viser Parkstein grå kombinert med Parkstein koks.

Asak Parkstein grå leveres på hele paller à 10 m² (1370 kg).
Vi tilby denne belegningsstein i alle store byer som Trondheim, Oslo, Stavanger, Kristiansand.
Asak Borgstein Grå
Asak Borgstein er en belegningsstein som har lang tradisjon som belegningsstein med mange muligheter for variasjon i farger og mønster. Dette er en stein med karakter. Størrelser og faskanten gjør den tidløs og like anvendelig i moderne som i klassiske miljøer. Kan også levere halvstein (10,5 x 14 x 6cm). Steinen leveres i fargene, grå, gråmix, gyllenmix og rødmix.

Selges kun i hele paller à 10,6 m² (1450 kg). Ønsker man å tilpasse mengden utover dette, kan man benytte "liten pall" à 4,71 m².
Vi tilby denne belegningsstein i alle store byer som Trondheim, Oslo, Stavanger, Kristiansand.
Garden Gråmix
Boke Garden Gråmix 5 cm er en belegningsstein som gir uterom et elegant og tidløst utseende. Steien har vært gjennom en prosess hvor kanter og flater slites for å oppnå det klassiske rustikke utseende. Den karakteristiske og ru overflaten kan minne om gammel brostein. Boke Garden 5 cm tykkelse er godt egnet til privat gårdsrom med vanlig biltrafikk (personbiler), gangstier, osv. Er det områder som jevnlig utsettes for tyngre biltraffikk anbefales det brukt 6 cm stein.

Tromlet belegningsstein i fargen gråmix er Norges mest solgte belegningsstein. Denne typen stein leveres av de fleste produsenter i mer eller mindre lik form/utførelse. Kjente navn på tromlet gråmix er Herregårdsstein, Rådhusstein, Holmegaard med mer. Boke Garden er en stein tilsvarende disse. Boke er en del av det Svenske Benders konsernet, og er produsert i Sverige.

Skal man ha med tilbehør som fugesand, fiberduk og/eller kantstein er det lurt å velge produktene du finner under produktsiden. Dette er også Boke produkter og kan i så måte enkelt samfraktes fra samme lager. Boke Garden Gråmix 5cm leveres i hele paller a 10,29 m². (1152 kg).
Vi tilby denne belegningsstein i alle store byer som Trondheim og Oslo
Nordic Grå
Nordic er en moderne belegningsstein. Steinen er utromlet, har en enkel utforming, og er inspirert av skandinavisk design. Passer godt i et moderne utemiljø. Kantene har en mini fas. Nordic 5 cm egner seg godt til gårdsrom med vanlig biltrafikk. Har man gårdsrom som jevnlig blir utsatt for tyngre biltrafikk, bør man vurdere 6 cm stein. Kan ellers benyttes til gangstier, plattinger med mer.

Merket Boke er en del av det svenske Benders konsernet. Skal man han med tilbehør som fugesand, fiberduk og/eller kantstein er det lurt å velge dette fra produktsiden. Disse produktene er også fra Boke og kan i så måte enkelt samfraktes med belegningssteinen. Leveres i hele paller à 10,29m² (350 stk). Hver pall veier 1152 kg.
Vi tilby denne belegningsstein i alle store byer som Trondheim og Oslo